Wij gaan ervoor

Blijf zelf de regiseur

Houd de focus vast


 

Een groep zelfstandig creative consultants die voorlichting, trainingen, advies en lezingen geven over het optimaliseren van het innovatieve en creatieve proces binnen een organisatie. Niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels.  Samen met u en een creatieve geest maken wij samen een verschil. Nieuwsgierig naar wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

 Houd de regie in eigen hand

 

Alles gebeurt in samenspraak. We gaan een creatief proces in waar we constant het beoogde doel voor ogen houden. Wanneer dat is gelukt dan komt de after care en toetsen we of het beoogde effect is behaald. We coachen graag uw mensen bij de veranderingen die het bedrijf ondergaat in dit proces. Zij voelen zich daardoor gehoord en gesteund. De veranderende situatie zal daardoor breed gedragen worden.  

 En daarna,...

 

Daarna houden we contact. Mogelijk hier en daar een beetje bijschaven. Of we kunnen nog meer voor elkaar betekenen maar dat zien we dan wel weer. 

Focus op wat vooral je het beste doet

 Dan doen wij dat ook. Wij adviseren graag en rollen eventueel samen met een team het plan uit. Ons doel is een geloofwaardige, relevante, onderscheidende positionering van uw bedrijf of product. Dit vertaalt zich in een script en uiteindelijke in een vloeiend verhaal. Een verhaal waar iedereen binnen het bedrijf een mooie rol in vervult. 

 

Wij staan klaar om aan de slag te gaan

 

Wij kunnen direct beginnen. Vaak geeft een eerste gesprek al een hoop inzichten die soms al direct kunnen worden ingezet. Na een gesprek krijgt u een vragenlijst, aan de hand van het gesprek, de ingevulde vragenlijst en een rondleiding door het bedrijf kunnen wij al aan de slag. Twee weken later komen we met een mooie presentatie en is het bedrijf weer aan zet. Er zijn mogelijkheden te over hoe het dan verder gaat.